Selidbe Beograd

Agencija za selidbe Top Moving nudi vam usluge selidbe na celoj teritoriji Beograda, nezavisno od opštine na kojoj se nalazite. Bilo da ste u Mirijevu, Rakovici, Čukarici, Voždovcu, Barajevu, Grockoj, Zemunu, Novom Beogradu ili u nekoj drugoj opštini, naše ekipe po dogovoru stižu kod vas da vam pruže najbolju uslugu selidbe, na kvalitetan i efikasan način, po vrlo pristupačnim cenama.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i kvalitetnom obavljanju poslova i usluga koje nudimo kada su u pitanju selidbe u Beogradu, naše ekipe iskusnih i obučenih radnika će, uz odličnu organizaciju i vrlo profesionalno odraditi sve što je potrebno za vašu selidbu.

Selidbe u Beogradu vršimo tokom cele godine, 7 dana u nedelji i dostupni smo za vas od 00-24h. Raspolažemo svim vrstama voznih sredstava (kamioni, kombi vozila…), koja su sigurna, pouzdana i opremljena svom neophodnom opremom za vašu selidbu. Našim voznim sredstvima selidba će biti obavljena na najprofesionalniji i najbrži mogući način.

Takođe vam nudimo pakovanje robe u adekvatnoj ambalaži, koje obavljaju naši dobro obučeni ljudi, kao i pripremu vaše robe i nameštaja za transport. Mi garantujemo da će u procesu selidbe vaša roba biti zaštićena i osigurana na najbolji način. Naš stručni i obučeni tim ljudi, po vašoj želji, obavlja i poslove demontaže i montaže svih vrsta nameštaja (kuhinjskih elemenata, kancelariski nameštaj, nov neraspakovan nameštaj itd.), što predstavlja veoma važan segment u postupku selidbe.

Ukoliko je potrebno, u postupku selidbe vašu robu i nameštaj možemo preuzeti sa više lokacija, bilo gde u Beogradu, i dopremiti je našim prevoznim sredstvima na krajnje odredište.

Za naše ekipe angažovanih i vrednih ljudi koji obavljaju selidbe nije bitna spratnost u zgradi ili kući iz koje se selidba obavlja. Budite sigurni da ćemo na najprofesionalniji, najbrži i najpouzdaniji način obaviti selidbu za vas, bilo da ste u prizemlju ili na višim spratovima zgrade.

U skladu sa vašim željama, nudimo skladištenje vaše robe i nameštaja u našim velikim magacinskim prostorima, sagrađenim i opremljenim po najvišim standardima.

Kako selidba ne bi predstavljala stresan i mukotrpan posao u vašem životu, budite jedan od naših prezadovoljnih klijenata i poverite nam organizaciju vaše selidbe a mi ćemo to opravdati kvalitetom, iskustvom i znanjem koje u ovom poslu postižemo već više od jedne decenije.

Da biste bili zadovoljni selidbom, pozovite nas da za vas obavimo uslugu selidbe za koje smo itekako stručni i iskusni a mi ćemo ispuniti sve vaše želje i zahteve.