Selidbe

Svako se seli bar jednom u životu. Selidba ipak ne mora da bude trauma. Nakon hiljada selidbi stanova i firmi imamo ogromno iskustvo.

Proces selidbe

Naš proces započinje organizovanjem posete u Vašem stanu ili poslovnom prostoru radi procene količine selidbenih stvari. Procena obima i prirode posla je osnov za formiranje ponude za Vas.

Potrebno je ranije odrediti datum i vreme selidbe, zbog rezervisnja termina koji Vama odgovara.

Ukoliko naša ponuda bude prihvatljiva za Vas, pristupićemo pripremi selidbe.
U našoj ponudi imamo kompletan servis prvoklasnog pakovanja.

Efikasan profesionalni tim pakera obučenih za pakovanje, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu po najvišim mogućim standardima, kako bi one stigle na destinaciju u identičnom stanju kao i pre pakovanja.

Naša kompanija je sastavljena od profesionalnog, pouzdanog, visoko kvalifikovanog osoblja sa bogatim iskustvom, sposobnim da pruži perfektne usluge i odgovori na posebne zahteve klijenata, zbog čega je naša kompanija naročito cenjena kod klijenata i agencija sa kojima saradujemo.

Mi poslujemo po veoma dobrom bonitetu i možete biti sigurni da Agencija za selidbe i transport Top Moving može biti pouzdan agent na čitavoj teritoriji Srbije.

selidbe

Selidbe - Usluge selidbi

Sistem ključ u ruke

Imate više stvari nego što ste ikada slutili za koje treba naći gomilu kutija.

Treba Vam mnogo vremena za pakovanje, a onda i dobrovoljci za nošenje?

A gde su još i demontaža i montaža kućnih elemenata, klaviri, TA peći, gomila knjiga, trosedi ali i umetničke slike, krhke lampe i fikusi – sve to na uskim stepenicama, na visokim spratovima, sa pokvarenim liftovima, po kiši i u opštoj frci. I taj haos traje danima…

Od detaljnog i pažljivog pakovanja, preko nošenja i prevoza na novu lokaciju, do kompletnog nameštanja stvari po Vašoj želji:

  • Vršimo selidbe stanova sa svih mogućih gradskih i prigradskih lokacija, bez obzira na spratnost.
  • Ista procedura važi i za firme, preduzeća, fabrike, lokale… Vaš posao će biti prekinut samo na nekoliko sati. Ili, selidbu za Vas možemo obaviti noću.
  • Naši radnici su profesionalno obučeni za ovaj posao; garantujemo Vam brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Selidba ipak ne mora da bude trauma!!! Ne ostavljajte nameštaj da čeka na Vas… Mi smo u komšiluku !!!