Diplomatske i konzularne selidbe

Agencija za selidbe Top moving je iskusna i veoma profesionalna u poslovima diplomatskih i konzularnih selidbi jer smo obavili više desetina selidbi diplomatskog osoblja i njihovih porodica i stekli stotine zadovoljnih klijenata. Do sada smo obavili bezbroj selidbi ambasada, konzulata i diplomatskih predstavništava.

Ako odlazite u diplomatsku misiju ili se nakon završenog mandata vraćate u zemlju, mi ćemo vam pomoći da obavite selidbu vaše robe i nameštaja ali i članova vaše porodice. Naša agencija je upoznata sa svim carinskim procedurama i administrativnim formalnostima, neophodnim za ovakve selidbe.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i kvalitetnom obavljanju poslova i usluga koje nudimo kada su u pitanju diplomatske i konzularne selidbe u zemlji i inostranstvu, naše ekipe iskusnih i obučenih radnika će, uz odličnu organizaciju i vrlo profesionalno odraditi sve što je potrebno za vašu selidbu.

Diplomatske i konzularne selidbe obavljamo novim, modernim voznim sredstvima (kamioni, kombi vozila…), koja su sigurna, pouzdana i opremljena svom neophodnom opremom za transport. Našim voznim sredstvima selidba će biti obavljena na najprofesionalniji i najbrži mogući način. Diplomatske i konzularne selidbe na udaljenim destinacijama možemo obaviti multimodalnim prevozom (drumski, železnički, pomorski, vazdušni itd).

Pakovanje i zaštita robe je jedan od najbitnijih postupaka prilikom diplomatskih i konzularnih selidbi. Posedujemo kvalitetnu i adekvatnu ambalažu svih dimenzija, zaštitne folije i sve drugo što je neophodno da bi roba bila spremna za transport i osigurana od oštećenja.

Mi garantujemo da će u procesu selidbe vaša roba biti zaštićena na najbolji način. Naš stručni i obučeni tim ljudi, po vašoj želji, obavlja i poslove demontaže i montaže svih komada robe (od najsitnih i najosetljivijih do onih kabastih i teških), što predstavlja veoma važan segment u postupku diplomatske i konzularne selidbe.

U skladu sa vašim željama, nudimo privremeno skladištenje vaše robe i nameštaja u našim velikim magacinskim prostorima, sagrađenim i opremljenim po najvišim standardima, uz neprekidni video nadzor.

Kako selidba ne bi predstavljala stresan posao u vašem životu koji oduzima mnogo vremena, budite jedan od naših prezadovoljnih klijenata i poverite nam organizaciju vaše selidbe a mi ćemo to opravdati kvalitetom, iskustvom i znanjem koje u ovom poslu postižemo više od jedne decenije.