Selidbe Čačak

Selidbe Čačak obuhvataju selidbe stambenog i poslovnog prostora. Ako treba da se preselite iz jednog u drugi deo grada ili iz okolnih naselja (Atenica, Parmenac, Ljubić, Konjevići, Beljina…) u grad, naša agencija će obaviti vašu selidbu brzo, kvalitetno i profesionalno.

Čačak je veliki industrijski, politički i obrazovni centar te su selidbe svakodnevna pojava u ovom gradu. Teritoriju opštine Čačak odlično poznajemo zahvaljujući iskustvu koje smo stekli radeći selidbe u ovom gradu poslednjih nekoliko godina.

Obavili smo mnogo selidbi za studente, osobe sa invaliditetom, porodice koje dolaze iz drugih gradova u Čačak, poslovne ljude koji trenutno rade u ovom gradu.

Selidbe Čačak uključuju selidbe firmi, advokatskih kancelarija, kozmetičkih salona, kockarnica, dečjih igraonica, manjih trgovinskih objekata, butika itd. Obavljamo i selidbe antikviteta, klavira, stvari umetničke vrednosti, kućnih ljubimaca, starih lica itd.

Selidbe Čačak radimo na celoj teritoriji ove opštine. Transport obavljamo novim kombi vozilima i kamionima koji su opremljeni svom potrebnom opremom za utovar i istovar. Naši vozači odlično poznaju ulice u Čačku, kao i one do kojih se teže stiže ili se nalaze na periferiji grada.

Za selidbe Čačak nudimo i uslugu kompletne organizacije selidbe koja podrazumeva pakovanje i zaštitu vaših stvari i nameštaja u kartonske kutije. To obavljaju naši iskusni i obučeni radnici koji potom iznose stvari, utovaraju ih i nakon transporta, istovaraju i unose na novu lokaciju. Ako imate velike komade nameštaja, naši radnici takođe rade demontažu pre utovara i montažu istih stvari nakon istovara u novom prostoru.

Selidbe Čačak radimo cele godine, radnim danima, vikendom, praznicima. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana.

Na usluzi smo vam i za odnošenje starih i nepotrebnih stvari iz vašeg stana.

Ukoliko selite poslovni prostor na drugu lokaciju ili u drugi grad, za vas možemo obaviti selidbu Čačak po sistemu „ključ u ruke“ kako biste uštedeli svoje vreme i izbegli nepotreban stres.

Ako vam je potrebna selidba Čačak, budite jedan od naših prezadovoljnih klijenata i poverite nam organizaciju selidbe a mi ćemo to opravdati kvalitetom, iskustvom i znanjem koje u ovom poslu postižemo duže od 10 godina.