Selidbe Kragujevac

Kragujevac, jedan od najvećih gradova u Srbiji, poznat je i kao veliki trgovački, politički, ekonomski i kulturni centar u Šumadiji. Poslednjih godina, velike su migracije ljudi koji dolaze i odlaze iz Kragujevca, bilo zbog poslovnih angažmana, bilo iz privatnih razloga menjaju svoje boravište. Stoga su i selidbe česta pojava u Kragujevcu i njegovoj okolini.

Agencija za selidbe Kocić pruža svoje usluge u ovom gradu i sve više poziva za selidbe dobijamo upravo iz Kragujevca.

Selidbe Kragujevac obavljamo na celoj teritoriji opštine. Nije bitno u kom delu grada živite (Aerodrom, Pivara, Stanovo, Stari grad…) ili ste na periferiji ili u nekom od opštinskih sela, možete nas pozvati da za vas obavimo selidbu na brz, efikasan i kvalitetan način.

Selidbe Kragujevac obuhvataju sve vrste selidbi: stambenog prostora, poslovnog prostora, advokatskih kancelarija, optičarskih radnji, kozmetičkih salona, zanatskih radionica, pekara…

Selidbe Kragujevac uključuju i selidbe antikviteta, klavira, stvari umetničke vrednosti, kućnih ljubimaca, starih lica itd.

Transport za selidbe Kragujevac obavljamo novim prevoznim sredstvima (kombi vozila i kamioni) kojima upravljaju iskusni i profesionalni vozači koji poznaju sve ulice i prilaze i lako se snalaze u gustoj kragujevačkoj saobraćajnoj mreži.

Imamo najsavremeniju opremu za utovar i istovar svake vrste robe i nameštaja, bez obzira da li je reč o kabastim, lomljivim ili osetljivim komadima.

Za selidbe Kragujevac nudimo usluge pakovanja i zaštite vašeg nameštaja, demontažu i montažu, utovar i istovar. Uz siguran i bezbedan transport, garantujemo da će vaša roba stići na željenu adresu bez oštećenja.

Ukoliko vam je potrebno čuvanje stvari i robe na određeno vreme, nudimo vam i usluge skladištenja u našim magacinima koji su prostrani, čisti i izolovani, opremljeni stalnim video nadzorom.

Selidbe Kragujevac radimo 365 dana u nedelji. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana i saopštiti vaše želje ili zatražiti potrebnu informaciju.

Vaše je samo da nas pozovete a mi ćemo učiniti sve da postanete jedan od naših prezadovoljnih klijenata i uverite se u našu profesionalnost i kvalitet naših usluga.