Selidbe Niš

Kao najveći grad u jugoistočnoj Srbiji a treći po veličini u zemlji, Niš predstavlja jedan od najrazvijenijih administrativnih, političkih i kulturnih centara kod nas.

Selidbe Niš su svakodnevna pojava zbog postojanja univerzitetskog centra u ovom gradu i velikog broja fakulteta koje dolaze da studiraju mladi iz svih gradova na jugu Srbije.

Poslednjih godina u Nišu su otvorene nove fabrike i industrijski pogoni i veliki broj investitora je, baš u ovom gradu, otvorio svoja sedišta firmi i kompanija. Stoga se i mnogi ljudi iz Beograda i drugih gradova sele u Niš ali je mnogo i onih kojima je potrebna selidba iz Niša u druge gradove.

Naša agencija je sa svojim uslugama već nekoliko godina zastupljena na ovom području i do sada smo obavili više desetina selidbi u Nišu.

Selidbe Niš obavljamo na području cele opštine (Medijana, Niška Banja, Pantelej, Crveni Krst, Palilula…).

Bilo da selite stambeni ili poslovni prostor, selidbe Niš radimo radnim danima, vikendima i praznicima u vreme koje vama odgovara. Možete nam poveriti celu organizaciju selidbe i biti sigurni da će biti obavljena u dogovoreno vreme.

Za selidbe Niš posedujemo nova i moderna prevozna sredstva (kombi vozila, kamione…), koja su čista i opremljena svom potrebnom opremom za selidbe.

U našem timu rade profesionalni i iskusni radnici koji u procesu selidbe rade demontažu, pakovanje, iznošenje, utovar, istovar i ponovnu montažu vaših stvari na novoj adresi.

Po vašoj želji, vaš nameštaj ćemo zaštititi kvalitetnim folijama i upakovati u transportne kartonske kutije i osigurati ga od eventualnog oštećenja prilikom transporta. Naši radnici su obučeni za iznošenje kabastog i lomljivog nameštaja bez obzira sa kojeg sprata se seli nameštaj.

Infrastruktura Niša je veoma različita, od malih, uskih i nepristupačnih ulica do velikih bulevara. Gde god da se nalazite u Nišu, do vas stižemo u dogovoreno vreme da vašu selidbu obavimo brzo i kvalitetno.

Ukoliko selite poslovni prostor na drugu lokaciju ili u drugi grad, za vas ćemo obaviti selidbu Niš u najkraćem roku i po sistemu „ključ u ruke“, kako biste uštedeli svoje vreme.

Vaše je samo da nas kontaktirate i saopštite vaše želje i potrebe a mi ćemo, uz prethodni dogovor, obaviti selidbu Niš brže nego što ste mogli da zamislite.