Selidbe Novi Sad

Novi Sad, kao najveći i glavni grad Vojvodine, drugi po veličini u zemlji, važi za razvijeni administrativni, trgovački, političi i kulturni centar u Srbiji.

Zahvaljujući izuzetnom geografskom položaju i razvijenoj ekonomiji, trgovini i kulturi, selidbe Novi Sad su postale svakodnevna pojava zbog velike migracije stanovništva, poslovnih ljudi, studenata, stranaca, turista.

Naša agencija za selidbe sve više poziva za selidbe dobija iz Novog Sada.

Selidbe Novi Sad obavljamo na celoj teritoriji grada ali i njegovoj okolini.

Ako vam je potrebna selidba stambenog ili poslovnog prostora, menjačnica, banaka, advokatskih kancelarija, kozmetičkih salona, kladionica itd. pozovite nas i saopštite vaše potrebe i želje.

Procenu selidbe Novi Sad radimo besplatno i pored dogovorene cene, ne postoje drugi naknadni troškovi.

Na raspolaganju smo našim klijentima cele godine, radnim danima, vikendom, praznicima, od 00-24h. Naši klijenti na teritoriji Novog Sada su se uverili u našu profesionalnost, tačnost i sigurnost kada vršimo selidbe i zbog toga nam ukazuju poverenje kad god su im potrebne naše usluge.

Nezavisno od vrste selidbe koja vam je potrebna, budite sigurni da će naše iskusne, profesionalne i dobro obučene ekipe vašu selidbu obaviti na najkvalitetniji i najbrži način. Bilo da su u pitanju male ili velike selidbe, posedujemo nova vozna sredstva (kamione i kombi vozila), opremljena svom potrebnom opremom za selidbe.

Za selidbe Novi Sad imamo najsavremeniju opremu za utovar i istovar svake vrste robe i nameštaja, bez obzira da li su u pitanju gabaritni, lomljivi i osetljivi komadi ili npr. roba u tečnom stanju.

U skladu sa vašim željama, nudimo privremeno skladištenje vaše robe i nameštaja u našim velikim magacinskim prostorima, sagrađenim i opremljenim po najvišim standardima, uz neprekidni video nadzor.

Kako selidba Novi Sad ne bi predstavljala stresan posao u vašem životu koji oduzima mnogo vremena, budite jedan od naših prezadovoljnih klijenata i poverite nam organizaciju vaše selidbe a mi ćemo to opravdati kvalitetom, iskustvom i znanjem koje u ovom poslu postižemo više od jedne decenije.