Selidbe Požarevac

Selidbe Požarevac obavljamo na teritoriji grada i okoline ali i cele opštine, uključujući i Kostolac, kao i sva prigradska naselja. Takođe radimo i selidbe Beograd-Požarevac i obratno.

Selidbe Požarevac obuhvataju sve vrste selidbi: stambenog i poslovnog prostora, selidbe firmi, advokatskih kancelarija, kozmetičkih salona, dečjih igraonica, manjih trgovinskih objekata, butika itd. Obavljamo i selidbe antikviteta, klavira, stvari umetničke vrednosti, kućnih ljubimaca, starih lica itd. Procenu selidbe radimo besplatno i pored dogovorene cene selidbe, ne postoje drugi dodatni troškovi.

Selidbe Požarevac obavljamo novim kombi vozilima i kamionima koji su opremljeni svom potrebnom opremom za utovar i istovar. Naši vozači odlično poznaju ulice u Požarevcu i okolini i veoma lako stižu i do onih na periferiji grada.

Za selidbe Požarevac nudimo i uslugu kompletne organizacije selidbe koja podrazumeva pakovanje i zaštitu vaših stvari i nameštaja u kartonske transportne kutije. To obavljaju naši iskusni i obučeni radnici koji potom iznose stvari, utovaraju ih i nakon transporta, istovaraju i unose na novu lokaciju. Ako imate velike komade nameštaja, naši radnici takođe rade demontažu pre utovara i montažu istih stvari nakon istovara u novom prostoru.

Prilikom razmeštanja nameštaja u novom stanu, naši radnici će prema vašoj želji postaviti sve stvari na mesto koje vama odgovara. Vaše je samo da procenite raspored nameštaja u svim prostorijama a oni će se pobrinuti da sve izgleda kako ste zamislili. Nakon obavljenog posla, naši radnici će odneti svu ambalažu i pakovanja iz vašeg stana.

Selidbe Požarevac radimo cele godine, radnim danima, vikendom, praznicima. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana.

Na usluzi smo vam i za odnošenje starih i nepotrebnih stvari iz vašeg stana.

Ukoliko selite poslovni prostor na drugu lokaciju ili u drugi grad, za vas možemo obaviti selidbu Požarevac po sistemu „ključ u ruke“ kako biste uštedeli svoje vreme i izbegli nepotreban stres.

Ako vam treba selidba Požarevac, pozovite nas da za vas obavimo selidbu brzo, kvalitetno i profesionalno.