Selidbe Češka

Medjunarodne selidbe Češka

Kada pomenete Češku, na šta vas ova zemlja prvo asocira? Možda na dobro pivo ili kvalitetan kristal.Ono što nama prvo padne na pamet jeste gotovo neverovatan broj selidbi koje smo obavili na relaciji Srbija – Češka i obratno.

Reč je o kontinentalnoj zemlji u srednjem delu Evrope, koja se graniči sa Poljskom, Nemačkom, Austrijom i Slovačkom. Ove činjenice o Češkoj posebno ističemo jer su mnogi naši klijenti iskoristili blizinu ovih susednih zemalja Češke, kako bi određenu robu što jednostavnije preselili na željenu adresu. U tom smislu, uspešno smo obavili selidbu za određene klijente na relaciji Češka-Nemačka.

Mi se već dugo bavimo selidbama, pri čemu je na početku poslovanja najveći broj selidbi ostvaren isključivo na teritoriji Beograda i njegovih opština, predgrađa ovog grada, kao i na teritoriji naše zemlje. Kako smo uspeh postigli za veoma kratko vreme na domaćem terenu, rizikovali smo da proširimo oblast našeg poslovanja i na međunarodnom planu. Kako se obično kaže da „ko reskira taj i profitira“ sa ponosom možemo reći da smo i mi potvrdili ovu maksimu. Među prvim selidbama koje smo obavili na međunarodnom terenu nalazi se i Češka. Organizovanje selidbe stvari različite forme i svojstva do ove zemlje bio je među prvim izazovima za nas gde smo pokazali našu profesionalnost, ali smo se ujedno obučili u pogledu svih prepreka na koje se može naići tokom procesa selidbe do ove zemlje. Kako smo do sada obavili već veći broj selidbi do Češke, možemo potvrditi da smo u potpunosti upoznati sa svim normama ove zemlje koje se propisuju za međunarodni transport, carinskom dokumentacijom i troškovima, opremom koja se potražuje za sam transport i drugim važnim dokumentima.

Do sada smo obavili selidbe najrazličitijih predmeta pa čak i živih bića poput životinja (najčešće pasa). Ako govorimo o predmetima koje smo do sada preselili do Češke i obratno, najčešća vrsta su lične stvari, kućni imetak, poslovni inventar i slično.

Veoma važan segment svake selidbe jeste adekvatan način pripreme predmeta za selidbu kao i životinja. Za predmete je veoma važno samo rukovanje tokom utovara, koje se mora obaviti maksimalno korektno i bez potencijalnih oštećenja, ali ujedno presudno je i samo pakovanje. Kako naši klijenti obično ne poseduju svu neophodnu opremu odnosno ambalažu za transport, mi smo se i za taj slučaj pripremili i u saradnji sa adekvatnim proizvođačima nabavili sve što je neophodno.

Ako se i vi odlučite da se zauvek preselite u Češku i li pak na određeno vreme, poručujemo vam da imate zasigurno pouzdanog partnera za selidbu vaših stvari. Pozovite nas već danas i infomrišite se o tome kako organizujemo efikasnu selidbu do Češke.