Selidbe Crna Gora

Medjunarodne selidbe Crna Gora

Dobro je poznato da je Crna Gora teritorijalno mala država i sa malim brojem stanovnika ali istovremeno država sa ogromnim prirodnim lepotama. Pored razuđene i prelepe obale, Bokokotorskog zaliva, jedinstvenog ostrva Sveti Stefan, ono što privlači strane turiste, kao i građane Srbije su nacionalni parkovi Durmitor i Biogradska gora, brojna jezera, visoki planinski vrhovi itd.

Kada je reč o međunarodnim selidbama, selidbe Crna Gora su već dugi niz godina najčešća usluga koju je naša agencija obavljala. Radimo ih skoro svakodnevno a kao razlog tome možemo navesti veliko cirkulisanje ljudi u/iz ove države.

Potrebe naših klijenata su različite, neki se sele privremeno, neki za stalno, nekima treba samo transport robe ili stvari. Selidbe Crna Gora obavljamo svakodnevno. Iz bilo kog grada Srbije, do granice sa ovom susednom državom potrebno je samo nekoliko sati.

U Crnu Goru vršimo sve vrsti selidbi: nameštaja, pokućstva, antikviteta ako je reč o privatnoj selidbi, zatim selidbe firmi, kancelarijskog nameštaja, sefova, mašina, raznog inventara itd. Takođe, obavljamo i selidbe ambasada i konzulata.

Svaka vrsta selidbe podrazumeva transport robe i stvari ali i prevoz lica, porodica, osoba sa invaliditetom, kućnih ljubimaca itd.

Selidbe Crna Gora obavljamo kamionima, šleperima i kombi vozilima. Posedujemo svu potrebnu opremu za utovar i istovar. Po vašoj želji, možemo obaviti pripremu za selidbu, odnosno zaštitu svih selidbenih stvari folijama, pakovanje robe u transportne kutije, demontažu nameštaja, iznošenje iz stana, utovar. Nakon transporta, istovar, ponovnu montažu i raspakivanje.

U našem timu rade iskusni i odgovorni vozači i radnici koji će obaviti ceo proces vaše selidbe efikasno i kvalitetno.

Selidbe Crna Gora radimo na celoj teritoriji ove države, iz svih gradova Srbije. Ako treba da se preselite u Podgoricu, Nikšić, Žabljak, Cetinje, Bar, Ulcinj ili bilo koji drugi grad, naša agencija je pravi partner za vas.

Pored toga, klijentima nudimo po ubrzanoj proceduri prikupljanje svih dokumenata koji su potrebni za obavljanje carinskih formalnosti i izlazak svari i robe iz zemlje.

Zahvaljujući ogromnom iskustvu u ovom poslu i mnogobrojnim klijentima koji su bili korisnici naših usluga, možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu selidbe i celokupne pripreme za vaš odlazak u Crnu Goru.

Potrebno je samo da nas kontaktirate i saopštite zahteve i rokove a mi ćemo selidbu Crna Gora obaviti za vas brzo, profesionalno i u skladu sa dogovorom.