Selidbe Danska

Medjunarodne selidbe Danska

Pored činjenice da je najmanja država Skandinavije i po teritoriji i po broju stanovnika, Danska je, kao jedna od članica Evropske unije, a koja izlazi na Baltičko i Severno more izuzetno razvijena i privlačna za život strancima. Dobar ekonomski standard i finansijska stabilnost su pozitivne reference koje karakterišu ovu državu.

Naša agencija skoro punu deceniju uspešno obavlja selidbe Danska, kako do glavnog grada Kopenhagena, tako i u druge gradove kao što su Orhus, Olborg, Odense, Esbjerg, Randers i dr.

Selidbe Danska obuhvataju sve vrste selidbi, od privatnih selidbi lica i nameštaja, preko selidbi poslovnog prostora, do diplomatskih selidbi naših službenika koji rade u ambasadi u Danskoj.

Za potrebe naših klijenata, u mogućnosti smo da organizujemo multimodalni transport za selidbe Danska (drumski, železnički, vazdušni…), zahvaljujući dobroj saradnji koju imamo sa međunarodnim operaterima i agentima logistike u Danskoj.

Ako se selidba vrši ovakvim vidom transporta, za potrebe klijenata pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole za izlaz robe i stvari iz zemlje.

Zahtevi klijenata za selidbe Danska su do sada najčešće bili iz privatnih razloga, bilo da su u pitanju odlazak na rad u tu zemlju, ili povratak u Srbiju.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se i zaposleni u Ministarstvu spoljnih poslova koji su na službi u našoj ambasadi u Danskoj.

Prevoz lica u Dansku obavljamo modernim i udobnim kombi vozilima a transport robe kamionima i, po potrebi, šleperima sa prikolicom. Našim vozilima upravljaju isključivo profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom i poznavanjem stranog jezika.

Između ostalog, naša vozila poseduju GPS uređaje za praćenje kretanja robe koju prevozimo. Ukoliko vam je nophodno skladištenje robe na određeno vreme, nudimo vam naše magacine koji su adekvatno opremljeni za čuvanje različitih vrsta roba.

Kada je reč o selidbama Danska, nudimo vam i adekvatno pakovanje nameštaja i drugog pokućstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, prema zahtevima klijenata vršimo demontažu a kasnije i montažu velikih komada nameštaja.

Naše višegodišnje isksutvo u pogledu selidbi, transporta robe i prevoza lica potvrđeno je velikim brojem pozitivnih referenci zadovoljnih klijenata. Pre svega, nudimo vam ekonomičnu uslugu prevoza, efikasnu organizaciju same selidbe i pre svega bezbedan prevoz putnika do Danske. Naše usluge su vam dostupne tokom cele godine, svakim danom, u bilo koje vreme.