Selidbe Kipar

Medjunarodne selidbe Kipar

Ostrvska država Kipar smeštena je u Sredozemnom moru između turske i sirijske obale. Dobar strateški i geografski položaj doprineo je da Kipar postane glavni saobraćajni čvor u pogledu pomorskog i vazdušnog saobraćaja.

Skoro sve luke na Kipru, među kojima su najveće Limasol i Larnaka, obavezna su usputna stanica za sve brodove koji plove između Evrope, Azije i Afrike, tako da Kipar ujedno predstavlja veoma važno tržište u pogledu prevoza robe, nezavisno od vida saobraćaja.

Iako glavni grad Nikozija nema aerodrom, najveći međunarodni kiparski aerodromi su u Larnaki i Pafosu, koji su ustvari važne vazdušne luke za sve avione u tranzitu između Evrope, Azije i Afrike.

Na Kipru ne postoji železnička mreža pa se svi transporti obavljaju pomorskim, vazdušnim ili drumskim saobraćajem.

Ono što privlači strance da posete ili se presale u ovu mediteransku zemlju su duga, topla leta, prelepe plaže, prijatna klima, gostoljubivost meštana. S druge strane, liberalna ekonomska politika, prosperitetni rast ekonomije i jeftina radna snaga privlače sve više ljudi iz poslovnog okruženja da šire svoj biznis baš na ovoj teritoriji.

Stoga se i selidbe Kipar redovno obavljaju. U zavisnosti od vrste i obima robe, rokova isporuke i mesta utovara, prevoz robe na Kipar može biti organizovan kao direktan, kombinovani ili kontejnerski transport.

Međutim, zbirni transport robe se pokazao kao najekonomičniji i najpogodniji oblik transporta kada se prevoze male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Za svakog klijenta pojedinačno, u skladu sa njegovim potrebama i zahtevima, organizujemo najpovoljniji vid saobraćaja.

Iste uslove nudimo klijentima i za privatne selidbe koje uključuju transport nameštaja, pokućstva, antikviteta, kućnih ljubimaca, kao i prevoz pojedinaca i celih porodica.

Osim toga, selidbe Kipar obuhvataju i selidbe ambasada i njihovog diplomatsko-konzularnog osoblja.

Za sve vrste selidbi, klijentima dajemo pravnu garanciju da će transport svih pošiljki biti obavljen u skladu sa dogovorom i da će u potpunosti biti obeštećeni u slučaju oštećenja ili gubitka robe.

Zbog složenih i vremenski zahtevnih carinskih procedura, klijentima nudimo uslugu prikupljanja celokupne dokumentacije, potrebne za izlazak stvari i robe iz zemlje.

Sve vrste selidbi i transporta robe na Kipar radimo cele godine, bez obzira na vremenske uslove i druge faktore. Potrebno je samo da nas kontaktirate 10-15 dana ranije kako bismo dogovorili sve detalje. Naša agencija garantuje da će vaša selidba Kipar biti obavljena brzo, profesionalno i u skladu sa dogovorom.