Selidbe Malta

Medjunarodne selidbe Malta

Malta je mala ostrvska država na jugu Evrope. Smeštena u Sredozemnom moru, kao jedna od mediteranskih zemalja, privlači veliki broj turista zbog svojih prirodnih lepota, arhitekture u boji meda, pogodne klime, opuštenog načina života ali i ljubaznosti lokalnog stanovništva.

Glavni grad i administrativni centar Malte je Valeta, dok su najveći gradovi Birkirkara i Mosta. Bez obzira na njenu malu teritoriju koju nastanjuje manje od pola miliona stanovnika, za Maltu se može reći da je bogata država sa visokim životnim standardom.

Poslovi koji se najviše nude strancima u ovoj zemlji su iz oblasti turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva. Stoga su i selidbe u ovu državicu veoma česte. Sve više je mladih koji se zbog posla sele na Maltu ali i biznismena koji proširuju svoje poslove na ovom ostrvu.

Za selidbe na Maltu je potrebno prikupiti mnogo dokumenata, potvrda i dozvola. Potrebno je takođe odraditi dobru organizaciju i logistiku i obaviti sve neophodne pripreme. S obzirom na to da je reč o ostrvskoj državi, neophodno je osmisliti način prevoza koji će biti najpovoljniji a ujedno i najpouzdaniji, kako za lica, tako i za robu.

Međutim, ne treba sve ovo da vas obeshrabri jer naša agencija profesionalno i odgovorno obavlja ovakve selidbe. Imamo ogromno iskustvo i stručan tim zaposlenih koji će selidbu Malta za vas obaviti kvalitetno, efikasno i u dogovorenom roku.

U zavisnosti od vrste selidbe i robe koju treba transportovati, selidbe Malta uglavnom radimo kombinovanim vazdušnim i pomorskim vidom prevoza, ali po želji klijenta, transport se može obaviti i kombinacijom drumskog i pomorskog saobraćaja.

Za selidbe Malta možemo vam ponuditi dve mogućnosti: selidbu „od vrata do vrata“ za koju klijenti samostalno pakuju i pripremaju robu za transport i „ključ u ruke“ za koju naš tim radnika demontira nameštaj, pakuje ga i priprema za transport, a nakon prispeća na željenu adresu obavlja istovar, raspakivanje i montiranje.

Iz razloga što selidbe Malta svrstavamo u zahtevne i kompleksne usluge, zbog složenije pripreme, organizacije i načina transporta do ove zemlje, našim klijentima uvek dajemo pravnu garanciju za preuzimanje robe na dogovorenoj adresi i isporuku na zahtevanoj destinaciji, bezbedan transport, obeštećenje u slučaju nestanka ili oštećenja pošiljke.

Za uslugu selidbe Malta smo uvek dostupni, želje i zahteve saopštavate vi, a naš jedini zahtev je da nas kontaktirate 2 do 3 nedelje ranije, kako bismo imali dovoljno vremena da napravimo detaljan dogovor i da blagovremeno obavimo pripremu i organizaciju selidbe.