Selidbe Švedska

Medjunarodne selidbe Švedska

Udaljenost skandinavskih zemalja je mnogima pravila veliki problem kada su se selili u ovu zemlju. Ali ne toliko zbog ličnog preseljenja ili članova porodice, koliko zbog stvari koje je bilo neophodno dostaviti na adresu ovih zemalja.

Mi smo relativno mladi tim ljudi koji je u jednom trenutku poželeo da proširi svoj opseg poslovanja i na međunarodni teren. U tom planu presudan je bio cilj ostvariti efikasnu selidbu i do udaljenih zemalja poput Švedske. Uočivši sve veću potražnju za selidbom najrazličitijih predmeta do Švedske, trudili smo se da se tokom vremena u velikoj meri obučimo i snabdemo odgovarajućom opremom i vozilima, kako bismo odgovorili na sve zahteve klijenata u vezi selidbe robe različite vrste do Skandinavije.

Danas, već možemo reći da smo među liderima u pogledu organizovanja selidbi do Švedske i njenih gradova poput Stokholma i drugih.

Ako je i vaš plan da sve svoje lične stvari preselite na novu adresu u Švedskoj ili ste odlučili da se iz Švedske vratite u rodnu Srbiju nakon odlaska u penziju i ujedno preselite predmete različitog obima i količine, mi smo tu da vam budemo pouzdan partner u tome.

Verujemo da vam je sledeći problem o kome razmišljate kako da svoje stvari, slike i drugo dodatno obezbedite kako ne bi pretrpele štetu tokom transporta. Mi vam poručujemo da je i to naša briga. Tokom dosadašnjeg rada informisali smo se o najboljim načinima obezbeđenja i pakovanja robe za trasnport, kao i primeni odgovarajućih oprema da se roba zaštiti u samom vozilu. Saradnja sa proizvođačima u ovoj oblasti je doprinela da se ne suočavamo sa problemom oštećenja ili lomljenja predmeta.

Postoji zaista puno načina da se roba preseli do Švedske. Mi se trudimo da najbolju rutu zajedno nađemo sa svojim klijentima, kao i utvrdimo koje je vozilo najpogodnije. Ujedno, veliku pomoć tada imamo od naših profesionalnih vozača koji su zaista prevezli na tone robe do udaljenih zemalja.

Ukoliko pojedini vaši predmeti su većeg gabarita ili su možda izuzetno osetljivi poput klavira i sličnih muzičkih instrumenata a neophodno ih je u razumnom vremenskom roku dostaviti do odgovarajuće adrese u Švedskoj, to za nas nije nikakva prepreka.

Verujemo da vas posle svega navedenog itekako zanima i cena naše usluge. U tom smislu, sugerišemo vam da nas kontaktirate već danas ukoliko ste u prilici i uvidite zašto smo toliko traženi. Naše vrednosti su prepoznali mnogi klijenti a to su pouzdanost, profesionalizam i ekonomičnost u pogledu cene usluga.