Selidbe Vatikan

Medjunarodne selidbe Vatikan

Vatikan je najmanja nezavisna država na svetu, kako po površini, tako i po broju stanovnika. Istovremeno, Vatikan je sedište Pape, poglavara katoličke crkve. To je zapravo grad-država koji je smešten u središnjem delu Rima, prestonici Italije.

Od svega oko 1000 stanovnika koliko je nastanjeno u Vatikanu, polovinu čini obično građanstvo, dok drugu polovinu stanovnika čine zapravo diplomatski predstavnici svih zemalja sveta.

Kako i Srbija ima svoju ambasadu i diplomate u Vatikanu, selidbe Vatikan najčešće obuhvataju diplomatske i konzularne selidbe.

Svake četiri godine, nakon isteka diplomatskog mandata, smenjuju se naši službenici koji su u ambasadi u Vatikanu. Na taj način smo i razvili usluge selidbe Vatikan. Jedni odlaze, drugi se vraćaju a u međuvremenu ih obilaze i posećuju prijatelji i članovi porodice tako da skromno možemo reći da smo iskusni kada je reč o selidbama Vatikan.

Istakli bismo i odličnu dugogodišnju saradnju koju imamo sa našim Ministarstvom spoljnih poslova, čiji nam službenici poveravaju usluge selidbe u ovu malu i prilično drugačiju državu od ostalih.

Za selidbe Vatikan našim klijentima obezbeđujemo sve potrebne dozvole i neophodnu dokumentaciju za izlazak robe i stvari iz naše zemlje.

Do sada smo obavili mnogo selidbi Vatikan. Odlično smo upoznati sa potrebama onih koji odlaze ili se pak vraćaju iz Vatikana tako da, zahvaljujući iskustvu naše agencije i profesionalnom timu naših radnika i vozača, možemo da ponudimo uslugu selidbe po sistemu ključ u ruke.

To obuhvata ceo proces pripreme selidbe i prevoza vaših članova porodice kao i vaših stvari. Kako biste uštedeli svoje vreme i izbegli nepotreban stres, naš tim radnika će, po dogovoru, doći kod vas i obaviti zaštitu i pakovanje robe koja se prevozi, zatim izneti sve iz vašeg stana, utovariti i nakon transporta, sve istovariti i uneti na novu lokaciju.

Velike i gabaritne komade nameštaja ćemo rasklopiti i ponovo sklopiti nakon obavljenog transporta. Selidbe Vatikan vršimo novim, modernizovanim kamionima a prevoz lica obavljamo našim klimatizovanim i udobnim kombi vozilima.

Za selidbe Vatikan smo na raspolaganju našim klijentima tokom cele godine, 7 dana u nedelji. Profesionalci smo u ovoj vrsti posla tako da budite sigurni da ćemo selidbu Vatikan za vas obaviti brzo, efikasno i kvalitetno.

Vaše je samo da nas kontaktirate i kažete šta vam je potrebno a mi ćemo učiniti sve da postanete naš zadovoljni klijent.