Prinudne selidbe

Prinudne selidbe na teritoriji cele Srbije

Prinudne selidbe spadaju u posebnu vrstu selidbi jer se obavljaju uz prisustvo službenog lica i zahtevaju brzo reagovanje i izlazak na teren.

Prinudne selidbe se obavljaju po nalogu pravosudnih organa, nakon donetih presuda u slučajevima prinudne naplate dugovanja ili prinudnog iseljavanja nameštaja, robe i lica koja bespravno zauzimaju određeni stan ili kuću.

Stoga je neophodno da se prinudne selidbe obave brzo, efikasno i u što kraćem vremenskom roku. Mi vam nudimo uslugu prinudne selidbe u Beogradu i svim gradovima Srbije. Radimo i međunarodne prinudne selidbe uz logističku podršku međunarodnih agencija i prevoznika sa kojima imamo sklopljene ugovore za ovu vrstu posla.

Na raspolaganju smo našim klijentima tokom cele godine, radnim danima, vikendom, praznicima, od 00-24h. Naši klijenti na teritoriji cele Srbije su se uverili u našu profesionalnost, tačnost i sigurnost kada vršimo prinudne selidbe i zbog toga nam ukazuju poverenje kad god su im potrebne naše usluge.

Naš tim iskusnih i profesionalnih radnika će prinudnu selidbu obaviti kvalitetno i brzo. Bilo da su u pitanju male ili velike selidbe, posedujemo nova vozna sredstva (kamione i kombi vozila), opremljena svom potrebnom opremom za utovar i istovar.

Takođe, nudimo pakovanje robe i uz siguran prevoz garantujemo da će ona stići na željenu adresu bez oštećenja i u stanju u kakvom ste je predali na prevoz.

Ukoliko vam je potrebno čuvanje robe na određeno vreme, mi vam nudimo skladištenje u našim novim i, za tu svrhu opremljenim prostorima i magacinima, uz neprekidan nadzor.

Za sve prinudne selidbe, nudimo i uslugu kompletne organizacije selidbe, koja pored prevoza našim kamionima ili kombi vozilima, uključuje i sve ostale usluge neophodne za realizaciju selidbe (pakovanje, zaštitu, rasklapanje, sklapanje, utovar i istovar robe). Uverićete se sami kada vam kažemo da ćete kompletnu uslugu dobiti po najpovoljnijim cenama.

Vaše je samo da nas pozovete, kažete na kojoj lokaciji se nalazite i šta vam je potrebno a mi ćemo, shodno vašim željama, učiniti da postanete jedan od naših prezadovoljnih klijenata i za vas obaviti prinudnu selidbu profesionalno, brzo i u dogovorenom roku.