Selidba osoba sa invaliditetom

Nakon višegodišnjeg iskustva u poslovima selidbe u zemlji i inostranstvu, poslednjih godina sve je više zahteva klijenata za selidbom osoba sa invaliditetom. Kod osoba sa invaliditetom selidba može izazvati strah, nesigurnost i stres. Ovakve selidbe su posebne jer ih treba dobro i pažljivo planirati i pripremiti a obaviti brzo i profesionalno.

Agencija za selidbe Top Moving uspešno obavlja selidbe osoba sa invaliditetom zahvaljujući iskustvu i obučenoj i spremnoj ekipi radnika na terenu. Iako ove selidbe predstavljaju delikatan posao, naši radnici se trude da naši klijenti dobiju najbolji tretman tokom celog procesa selidbe i pružaju neophodnu pomoć osobama sa invaliditetom prilikom ulaska i izlaska u naša vozila.

Uslugu selidbe osoba sa invaliditetom vršimo na celoj teritoriji Srbije ali i u inostranstvu. Radimo 365 dana godišnje, od 00-24h tako da je na vama da odaberete dan i vreme vaše selidbe.

Imamo nova, moderna, specijalizovana vozna sredstva (kombi vozila, pick-up vozila, kamioni), opremljena svom opremom koja je neophodna za prevoz osoba sa invaliditetom i njihovog nameštaja a njima upravljaju naši iskusni vozači koji brinu o vašoj bezbednosti tokom transporta. U našim vozilima za selidbe osoba sa invaliditetom, našim klijentima je obezbeđen maksimalan komfor i udobnost kako bi se osećali bezbedno i prijatno.

Po vašoj zelji i potrebi, spremni smo da za vas obavimo sve ostale usluge koje su sastavni deo selidbe: pakovanje i zaštita vašeg nameštaja, demontaža velikih komada, iznošenje, utovar, transport, unošenje i montaža.

Prilikom razmeštanja nameštaja u novom stanu, naši radnici će prema vašoj želji postaviti sve stvari na mesto koje vama odgovara. Vaše je samo da procenite raspored nameštaja u svim prostorijama a oni će se pobrinuti da sve izgleda kako ste zamislili. Nakon obavljenog posla, naši radnici će odneti svu ambalažu i pakovanja iz vašeg stana.

Ako ste mislili da je neizvodljivo ili komplikovano obaviti selidbu osoba sa invaliditetom, uverićete se da nije i bićete prezadovoljni uslugama koje će vam pružiti naša agencija, kako bi vaša selidba bila obavljena brzo, kvalitetno i sigurno.