Selidba umetničkih vrednosti i antikviteta

Selidba antikviteta i umetničkih vrednosti spada u posebne selidbe jer je reč o značajnim, skupocenim i veoma bitnim komadima nameštaja za naše klijente. Ovakvu vrstu selidbe je potrebno dobro planirati i organizovati i mora se voditi računa o svakom detalju od početka do kraja procesa selidbe antikviteta i umetničkih vrednosti.

Naša agencija je iskusna i veoma profesionalna u ovakvim selidbama. Posedujemo nova, specijalizovana vozila sa tapaciranim unutrašnjim stranicama koja su opremljena svom potrebnom opremom za bezbedan transport ove vrste robe kojima upravljaju iskusni i obučeni vozači. Za manje selidbe, na usluzi su vam naša kombi vozila dok veće selidbe sa kabastim i teškim antikvitetima obavljamo kamionima.

Vrednost, krhkost, lomljivost a često i starost antikviteta, kao i stilskog nameštaja zahtevaju pažljivo i oprezno rukovanje i nošenje, stoga vam nudimo najpouzdaniju i najsigurniju selidbu jer naše ekipe radnika poseduju iskustvo, tehniku i odgovarajuću opremu za ovakve selidbe. Pošto su iskusni i angažovani u svom poslu, našim ljudima ne predstavlja problem ako vaše antikvitete i umetničke vrednosti treba dopremiti na viši sprat u zgradi bez lifta.

Takođe smo spremni da umesto vas obavimo pakovanje vaše robe i višeslojnu zaštitu vaših umetničkih vrednosti i antikviteta kvalitetnim materijalima (višeslojni kartoni, razne folije, ćebad…) kako bi se svaki komad bezbedno dopremio na krajnju lokaciju.

Možete nam poveriti ceo proces selidbe vaših antikviteta i umetničkih vrednosti, u kojem, pored pakovanja i zaštite vaših dragocenih komada, vršimo i njihovu demontažu (po potrebi), nošenje, utovar, istovar i montažu. Za bezbednu selidbu antikviteta neophodno je angažovanje, opreznost i iskustvo a mi vam upravo to garantujemo.

Selidbe antikviteta i umetničkih vrednosti, radimo tokom cele godine, vikendima i praznicima, u vreme koje vama odgovara, bilo da selidbu treba obaviti na teritoriji Srbije ili u inostranstvo.

Selidba antikviteta i umetničkih vrednosti se može obaviti, po vašoj želji, posebno i odvojeno od drugog nameštaja a može i u okviru selidbe celokupnog nameštaja iz vašeg stana.

Ako želite da izbegnete stres i da bez napora i komplikacija obavite selidbu vaših skupocenih, dragih i vrednih komada nameštaja, Agencija za selidbe Top Moving će za vas to obaviti profesionalno, sigurno i u najkraćem vremenskom roku.