Selidbe poslovnih prostora

Selidba poslovnog prostora predstavlja zahtevan, naporan i stresan posao koji uključuje pripremu, demontažu, pakovanje, zaštitu, utovar, transport, istovar, montažu pa čak i privremeno skladištenje vaše robe.

Agencija za selidbe Top moving je iskusna i veoma profesionalna u ovakvim poduhvatima jer smo preselili više stotina zadovoljnih klijenata. Do sada smo obavili bezbroj selidbi ambasada, konzulata, advokatskih kancelarija, biblioteka, banaka, knjigovodstvenih agencija i raznih drugih firmi. Za selidbe poslovnog prostora u inostranstvo, naša agencija je upoznata sa svim carinskim i administrativnim formalnostima, neophodnim za transport robe izvan granica naše zemlje.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i kvalitetnom obavljanju poslova i usluga koje nudimo kada su u pitanju selidbe poslovnog prostora kako u gradovima Srbije, tako i u inostranstvu, naše ekipe iskusnih i obučenih radnika će, uz odličnu organizaciju i vrlo profesionalno odraditi sve što je potrebno za selidbu vašeg poslovnog prostora.

Raspolažemo svim vrstama voznih sredstava (kamioni, kombi vozila…), koja su sigurna, pouzdana i opremljena svom neophodnom opremom za selidbu poslovnog prostora. Našim voznim sredstvima selidba će biti obavljena na najprofesionalniji i najbrži mogući način.

Pakovanje i zaštita robe je jedan od najbitnijih postupaka prilikom selidbe poslovnog prostora. Posedujemo kvalitetnu i adekvatnu ambalažu svih dimenzija, zaštitne folije i sve drugo što je neophodno da bi roba bila spremna za transport i osigurana od oštećenja.

Mi garantujemo da će u procesu selidbe vaša roba biti zaštićena na najbolji način. Naš stručni i obučeni tim ljudi, po vašoj želji, obavlja i poslove demontaže i montaže svih komada robe (računarska oprema, kancelarijski nameštaj, dokumentacija itd.), što predstavlja veoma važan segment u postupku selidbe službenog prostora.

U skladu sa vašim željama, nudimo privremeno skladištenje vaše robe i nameštaja u našim velikim magacinskim prostorima, sagrađenim i opremljenim po najvišim standardima, uz neprekidni video nadzor.

Kako selidba poslovnog prostora ne bi predstavljala stresan posao u vašem životu koji oduzima mnogo vremena, budite jedan od naših prezadovoljnih klijenata i poverite nam organizaciju vaše selidbe a mi ćemo to opravdati kvalitetom, iskustvom i znanjem koje u ovom poslu postižemo već više od jedne decenije.

Ako želite da postanete jedan od naših mnogobrojnih klijenata, pozovite nas da za vas obavimo uslugu selidbe vašeg poslovnog prostora za koju smo itekako stručni i iskusni a mi ćemo ispuniti sve vaše želje i zahteve.