Selidbe Srbija

Ako planirate da se preselite iz jednog u drugi grad, spremni smo da organizujemo i obavimo selidbu za vas u vreme i na način koji vama odgovara. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u selidbama, postali smo jedna od vodećih agencija u obavljanju poslova selidbe u Srbiji.

Na raspolaganju smo našim klijentima cele godine, radnim danima, vikendom, praznicima, od 00-24h. Vršimo selidbe u celoj Srbiji (Beograd, Novi Sad, Subotica, Kragujevac, Kraljevo, Užice, Zaječar, Niš, Leskovac itd.). Naši klijenti na teritoriji cele Srbije su se uverili u našu profesionalnost, tačnost i sigurnost kada vršimo selidbe i zbog toga nam ukazuju poverenje kad god su im potrebne naše usluge selidbe.

Nezavisno od udaljenosti između dva grada gde se obavlja selidba, budite sigurni da će naše iskusne, profesionalne i dobro obučene ekipe vašu selidbu obaviti na najkvalitetniji i najbrži način. Bilo da su u pitanju male ili velike selidbe, posedujemo nova vozna sredstva (kamione i kombi vozila), opremljena svom potrebnom opremom za selidbe.

Imamo najsavremeniju opremu za utovar i istovar svake vrste robe i nameštaja, bez obzira da li su u pitanju gabaritni, lomljivi i osetljivi komadi ili npr. roba u tečnom stanju.

Takođe, nudimo pakovanje robe i uz siguran prevoz garantujemo da će ona stići na željenu adresu bez oštećenja. Mi garantujemo za bezbednost vaše robe i nameštaja od trenutka kada je preuzmemo do istovara na željenoj lokaciji.

Po vašoj želji, naš stručni tim ljudi obavlja montažu i demontažu vašeg nameštaja, tako da taj zahtevan i ne tako jednostavan posao, možete poveriti nama.

Ukoliko vam je potrebno čuvanje robe na određeno vreme, mi vam nudimo skladištenje u našim novim i, za tu svrhu opremljenim prostorima i magacinima, uz neprekidan nadzor.

Za sve selidbe u Srbiji, nudimo i uslugu kompletne organizacije selidbe, koja pored prevoza našim kamionima ili kombi vozilima, uključuje i sve ostale usluge neophodne za realizaciju selidbe (pakovanje, obeležavanje, čuvanje, rasklapanje, sklapanje, utovar i istovar robe). Uverićete se sami kada vam kažemo da ćete kompletnu uslugu dobiti po najpovoljnijim cenama.

Vaše je samo da nas pozovete, kažete gde se nalazite u Srbiji i šta vam je potrebno a mi ćemo, shodno vašim željama, učiniti da postanete jedan od naših prezadovoljnih klijenata i za vas obaviti selidbu na najbrži i najpouzdaniji način.