Carinske usluge pri medjunarodnoj selidbi

Nakon decenijskog uspešnog poslovanja na teritoriji cele Srbije, Agencija za selidbe Top Moving već dugi niz godina obavlja selidbe i van teritorije Srbije. Zahvaljujući velikom broju naših državljana i poslovnih ljudi koji se trenutno nalaze u inostranstvu, stekli smo veliko iskustvo u ovom poslu jer su nam poverili organizaciju njihove selidbe u/iz Srbije i postali naši zadovoljni klijenti.

U odnosu na selidbe na teritoriji Srbije, međunarodne selidbe su složenije, iziskuju mnogo vremena, zahtevaju dobru pripremu i organizaciju a samim tim i neophodnu dokumentaciju za transport robe i stvari. Nezavisno od toga da li je u pitanju selidba stambenog ili poslovnog prostora, sitnih ili krupnih stvari, prevoz robe teretnim vozilom je regulisan međunarodnim propisima i zbog toga je neophodno pripremiti carinsku dokumetaciju.

Pored svega navedenog, naša agencija obavlja za klijente i carinske usluge pri međunarodnoj selidbi jer smo dobro upoznati sa svim carinskim postupcima i administrativnim formalnostima, potrebnim za izlazak/ulazak robe i nameštaja iz zemlje i sa tim upoznajemo naše klijente pre započinjanja selidbe.

Bilo da je u pitanju međunarodna selidba iz Srbije u inostranstvo ili obratno, prilikom prelaska granice moraju se obaviti sve carinske usluge i proći kroz sve administrativne formalnosti koje zahtevaju carinske i državne vlasti.

Iz tog razloga vam nudimo brže i sigurnije obavljanje procedura za carinske usluge pri međunarodnoj selidbi.

Ako želite da izbegnete sve komplikacije oko pripreme i pribavljanja neophodne dokumentacije za međunarodnu selidbu, mi ćemo umesto vas sve to odraditi.

Možete nas kontaktirati za dogovor 365 dana u godini, 24 sata smo na usluzi našim klijentima, pružićemo vam sve neophodne informacije oko carinskih usluga u međunarodnim selidbama.

Po vašoj želji, mi ćemo se angažovati oko kompletne organizacije i pripreme robe i nameštaja za međunarodnu selidbu i pružićemo vam sve dodatne usluge (pakovanje i zaštita robe, demontaža, utovar, transport, istovar, montaža). Naši vozači su samo deo iskusnog i dobro obučenog tima, sposobnog i pouzdanog za obavljanje međunarodnih selidbi. Oni će obaviti transport u najkraćem vremenskom roku bez obzira do koje inostrane destinacije vaša selidba treba da se obavi.

Vaše je samo da nas kontaktirate a mi ćemo obaviti selidbu za vas. Sa nama će vaša selidba u inostranstvo biti sigurna, kvalitetna i na vreme obavljena.