Odnošenje starih i nepotrebnih stvari

U svakom stanu, kući, podrumu, garaži ili nekom drugom stambenom objektu postoje predmeti i komadi nameštaja sa kojima ne znamo šta da uradimo. Teško se odlučujemo da ih bacimo a zapravo nam samo smetaju i zauzimaju prostor. Uglavnom su u pitanju stvari za koje ne znamo gde bismo ih sklonili i kako bismo ih izneli.

Da biste oslobodili vaš stambeni prostor, agencija za selidbe Top Moving će vam u tome pomoći. Već nekoliko godina sve je više klijenata koji traže uslugu odnošenja i odvoženja starih i nepotrebnih stvari. Za vas organizujemo i obavljamo ovu uslugu uz pomoć naših profesionalnih, obučenih i spretnih radnika.

odnosenje starih stvari

 

Ako se selite u novi stan, a ostavljate nešto što vam više ne treba, potrebno je samo da odvojite stare i nepotrebne stvari a mi ćemo ih tokom ili nakon selidbe izneti, utovariti i odneti na deponiju.

Ako među starim i nepotrebnim stvarima imate nešto što može da koristi, treba samo da odvojite od drugih stvari koje su za deponiju i da nam kažete gde da ih odvezemo. Tako ćete se rešiti viška nepotrebnih stvari i osloboditi deo svog životnog prostora.

Sve oko odnošenja starih i nepotrebnih stvari možete prepustiti nama. Naše ekipe radnika će doći kod vas, saslušati vaše zahteve i osloboditi vaš prostor brzo i efikasno. Radimo demontažu stvari, pakovanje, iznošenje, utovar, transport i istovar na dogovorenoj lokaciji. Po vašoj želji, naši radnici će očistiti prostor koji ostaje slobodan posle iznošenja starih i nepotrebnih stvari i ukoliko je potrebno premestiti i preneti druge komade u taj prostor.

Uslugu odnošenja starih i nepotrebnih stvari obavljamo svakim danom, praznicima i vikendom u bilo koje vreme koje vama odgovara. Posedujemo veliki vozni park u kojem su mala i velika vozna sredstva u zavisnosti od obima nepotrebnih stvari koje se odnose i odvoze.

Radimo u Beogradu ali i u ostalim gradovima Srbije tako da gde god da se nalazite, samo je potrebno da nas pozovete a mi ćemo doći u dogovoreno vreme i na najbrži i najprofesionalniji način odneti sve što ste planirali da sklonite iz svojih prostorija i transportovati ili na deponiju ili na drugu željenu lokaciju.