Prevoz, demontaža i montaža nameštaja

Prevoz, demontaža i montaža su usluge koje se obavljaju prilikom svakog transporta robe i nameštaja, bilo da se selite u novi stan ili u novi poslovni prostor, ili ste kupili nov nameštaj pa je potrebno da ga dopremite u vaš dom. Ovi postupci predstavljaju važan segment u selidbi jer ako se kvalitetno i profesionalno odrade, ne postoji mogućnost od oštećenja nameštaja. Iz tog razloga ovim postupcima pristupamo pažljivo, ozbiljno i uz prethodnu stručnu procenu u kakvom je stanju nameštaj.

prevoz namestaja

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i kvalitetnom obavljanju poslova i usluga koje nudimo kada su u pitanju selidbe u Beogradu i na teritoriji cele Srbije, naše ekipe iskusnih i obučenih radnika će, uz odličnu organizaciju i vrlo profesionalno odraditi demontažu a potom i montažu nameštaja koji selite.

Radimo demontažu i montažu svih komada koji se prevoze: ormare, plakare, garniture za sedenje, krevete, kuhinjske elemente, stolove, stolice… Za sve to imamo adekvatan pribor i alat.

Ne radimo samo demontažu starog nameštaja za koji procenimo da prilikom montaže ne može da se vrati u prvobitno stanje. Ovo se dešava u slučajevima dotrajalog, oštećenog i veoma starog, skoro oštećenog nameštaja.

Naši radnici će najpre demontirati vaš nameštaj, potom ga zaštititi i upakovati u transportne kartonske kutije a nakon utovara i transporta, ponovo ga montirati i, po vašoj želji, rasporediti u novom stanu.

Kada su u pitanju selidbe poslovnog prostora (lokala, kancelarija, firmi…) nudimo uslugu prevoza, demontaže i montaže kancelarijskog nameštaja i računarske opreme.

Usluge prevoza, demontaže i montaže radimo tokom cele godine, 7 dana u nedelji i dostupni smo za vas od 00-24h. Za prevoz robe posedujemo nova vozna sredstva (kamioni, kombi i pick-up vozila…), koja su sigurna, pouzdana i opremljena svom neophodnom opremom za prevoz vašeg nameštaja. Našim voznim sredstvima selidba će biti obavljena na najprofesionalniji i najbrži mogući način. Uz angažovanje naših iskusnih i obučenih radnika koji rade demontažu i montažu, vaš nameštaj će imati prvobitan izgled bez pretrpljene promene i štete.

Mi garantujemo da će u procesu selidbe vaša roba biti zaštićena i osigurana na najbolji način, stoga ako želite da se vaša selidba obavi brzo, sigurno i profesionalno, mi ćemo za vas odraditi ceo posao a vaše je samo da nas kontaktirate i saopštite vaše želje i zahteve.