Skladištenje stvari

Agencija za selidbe Top moving, pored svih vrsta selidbi, obavlja i uslugu skladištenja i čuvanja vaših stvari, nameštaja i svih ostalih predmeta koje morate da izmestite na određeno vreme.

Bilo da treba da se preselite u novi stan ili da renovirate postojeći, ili menjate poslovni prostor ili pak treba da odložite vaš nameštaj iz nekog drugog razloga, mi ćemo vam organizovati sigurno i bezbedno skladištenje stvari.

skladistenje stvari

Naši magacini i prostori za skladištenje stvari su bezbedni, zaštićeni, prostrani, čisti, kvalitetno izolovani i opremljeni stalnim video nadzorom, kao i fizičkim obezbeđenjem. Predviđeni su za čuvanje svake vrste robe i stvari, od onih najsitnih i najosetljivijih do onih velikih, masivnih pa čak i nepravilnog oblika. U našim magacinima i objektima za skladištenje možete ostaviti i antikvitete, robu umetničke vrednosti i druge dragocenosti (klavire, umetničke slike, stilski nameštaj itd.)

Prostor za skladištenja stvari posedujemo na više lokacija u Beogradu ali i u unutrašnjosti. Radimo tokom cele godine, 7 dana u nedelji, od 00-24h.
Posedujemo nova, modernizovana vozna sredstva (kombi vozila, kamione…) opremljena svom potrebnom opremom za utovar i istovar stvari, kao i za bezbedan transport.

Naše ekipe iskusnih i profesionalnih radnika će doći kod vas i shodno vašoj želji obaviti pripremu i organizaciju svih stvari za skladištenje. Nudimo i uslugu demontaže, zaštite, pakovanja u transportne kartonske kutije, iznošenja, utovara, transporta, i pakovanja u skladišni prostor. Skladištenje vaših stvari i robe će biti odrađeno kvalitetno, brzo i sigurno.

U zavisnosti od vaših potreba, skladištenje vaših stvari možete nam poveriti na kraći vremenski period (sat, dan, mesec) ili na duži period. U svakom trenutku vam je dostupan pristup vašoj robi i stvarima u našim magacinima. Nudimo čak i iznajmljivanje celih magacina ako za tim postoji potreba.

Nakon isteka roka za skladištenje i čuvanje stvari i robe, našim kamionskim i kombi prevozom možete obaviti transport do krajnje lokacije uz pomoć naših radnika koji će obaviti sve prateće usluge (utovar, iznošenje, istovar, razmeštaj itd).

Kako bi ste izbegli stres i brigu i uštedeli svoje vreme, u svakom trenutku vam stojimo na raspolaganju za usluge skladištenja robe, nameštaja ili inventara iz vašeg stambenog ili poslovnog prostora.